Kas

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE SABAH NAMAZI İÇİN HACI BAYRAM-I VELİ CAMİİ'NDE BULUŞTUK. NURETTİN ÇAKIR VE SUAT ÖZTÜRK HOCALARIMIZA EŞLİK ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ SEBEBİYLE GENÇ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNCE KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ. EMEĞİ GEÇENLER TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Okul geneli Kur-an'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması yapıldı. Emeği geçen öğrtmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

PURSAKLAR YAVUZ SULTAN SELİM CAMİİ'NDE VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA SABAH NAMAZI EDA EDİLDİ.

Kas

SINIFLARASI YAPILAN FUTBOL MÜSABAKASINDA KAZANAN SINIFIMIZI OKUL TÖRENİMİZDE ÖDÜLLENDİRDİK. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA ZİRVEDEKİLER BULUŞMASI YOUTUBE CANLI YAYINI 8. ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN İZLENİLDİ.

Ekm

YAPILAN KAZANIM DEĞELENDİRME SINAV SONUCUNDA İLK 3 E GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MÜCAHİT ÇITIR İKRAMDA BULUNDU.

Ekm

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ ARİF KARADENİZ'İN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLAYAN MESCİDLERİMİZİN YENLENMESİNE FATMA KILINÇ ÖĞRETMENİMİZ VE VELİLERİMİZDEN ASRİ UĞUR-HATİCE UYSAL KATKI SAĞLADIKLARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA YAPILAN DESTEKLEME-YETİŞTİRME KURSLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

Ekm

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ VE İŞ İNSANI İBRAHİM SOW'U ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK. ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCE KONUŞMA BECELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN YAPILAN ETKİNLİĞE KATILIM SAĞLADIĞI İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında öğrencilerimizle yapılacak etkinliklerle ilgili velilerimizle bir araya gelinip bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında yapılan ''öğle namazında mescidde buluşuyoruz'' etkinliğine katılan öğrenci ve yönlendiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Fen Bilimleri dersi öğretmenlerimizden Elif ÜNAL ÜZMEZ eşliğinde öğrencilerimiz dersler de mayalanma süreclerini ve mikroskobik canlıların gelişimini yaparak-yaşayarak gözlemleme sansını buldular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA ZİYARETE GELEREK HEM ÖĞRETMENLERİMİZLE HEM DE ÖĞRENCİLERİMİZLE YAŞADIKLARI TECRÜBELERİ PAYLAŞTILAR.. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.