Mrt

12 MART İSTİKLAL ŞAİRİNİ  ANMA İLÇE PROGRAMIMIZ İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ESENGÜL KORKMAZ ÇİÇEKLİ,  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL,PROTOKOL ÜYELERİ, KIYMETLİ VELİLER,DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARI İLE ABDURRAHİM KARAKOÇ KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Mrt

7. SINIFLARIMIZA KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI

Şbt

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN KOORDİNATÖR TOPLANTISINA OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ ZAFER DEMİR KATILIM SAĞLAYIP,DYK, SORU ÇÖZME YÖNTEMLERİ VE TANITIM FALİYETLERİ İLE İLGİLİ KONUŞMA YAPTI.

Şbt

VELİLERE YÖNELİK HEDEF LGS 2024 LİSELERE HAZIRLIK PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI.

Şbt

HEDEF LGS 2024 LİSELERE HAZIRLIK PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ REHBER ÖĞRETMENİMİZ ZAFER DEMİR TARAFINDAN YAPILDI.

Şbt

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI.

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MÜCAHİT ÇITIR, ÖĞRETMENLER VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ ZAFER DEMİR TARAFINDAN, ÖĞRENCİLERİMİZİN GİRMİŞ OLDUKLARI SINAVLARIN ANALİZ RAPORLARI,VELİLERİMİZE YÖNELİK OLARAK DÜZENENLENEN TOPLANTILARDA PAULAŞILIP, GEREKLİ OLAN BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Şbt

HEDEF LGS  2024 KAPSAMINDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ ZAFER DEMİR TARAFINDAN TÜM 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ''ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ'' KONUSUNDA EL BROŞÜRÜ DAĞITILIP,SEMİNER VERİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA OCAK AYI ÇALIŞMA KAMPI PLANLANIP, ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİYLE PAYLAŞILDI. YAPILAN KAMP SONUCU RAPORU HAZIRLANIP, PAYLAŞILDI.

Şbt

HEDEF LGS KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLADEVAM EDİYOR.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Anlamını Bul etkinliği sınıflarımızda yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Etkinlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda "Anlat Bakalım ", " Drama ile Atasözü ve Deyim Anlatma" ,  "Atasözü ve Deyim Resimleme" etkinlikleri yapıldı.

Ock

“DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ” kapsamında okulumuz öğrencileri arasında Gönül Çalab’ın Tahtı:Açıklamalı  Yunus Emre Sözlüğü’nden seçilen en az üç kelimenin yer aldığı anlamlı bir cümle/afiş oluşturma yarışması yapılmıştır.

Katılım sağlayan ve emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.