HEDEF LGS 2024

Ara

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA LİSE TÜRLERİ ve İHL PROGRAM ÇEŞİTLİLİĞİ KONUSUNDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE REHBER ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ZAFER DEMİR TARAFINDAN BİLGİLENDİRME ve TANITIM  YAPILDI. HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

HEDEF LGS KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLADEVAM EDİYOR.

Kas

Gönüllü öğretmenlerimizin destekleriyle gerçekleştirilen etkinliğimiz için değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Benim okulum PİHO

Gelecek bizimle gelecek

Kas

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAV SONRASI SORU ÇÖZÜMLERİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLAN 8. SINIF BRANŞ ÖĞRETMENLERİMİZE VE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ. PROF. DR. MEHDİN ÇİFTÇİ OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELEREK, PLANLI ÇALIŞMA, HEDEF BELİRLEME, SINAVA UYGUN HAZIRLIK SÜRECİNİN ÖNEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI

Kas

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA ZİRVEDEKİLER BULUŞMASI YOUTUBE CANLI YAYINI 8. ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN İZLENİLDİ.

Ekm

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA YAPILAN DESTEKLEME-YETİŞTİRME KURSLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

Ekm

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİNDEN ZAFER DEMİR HOCAMIZ, 8. SINIFTA EĞİTİM GÖREN ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZE ''LGS ve MERKEZİ SINAV YERLEŞTİRME SİSTEMİ'' HAKKINDA SEMİNER VERDİ. KENDİLERİNE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

REHBER ÖĞRETMENİMİZ SAYIN ZAFER DEMİR'İN SUNUMUYLA HEDEF LGS 2024 TOPLANTIMIZ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ZOOM ÜZERİNDEN KATILIMIYLA,ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA  GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Hedef LGS 2024 kapsamında okulumuz başarıyı arttırma  komisyonuyla okul müdürümüz Mücahit ÇITIR öncülüğünde toplantı yapıldı.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mücahit ÇITIR tüm 8. sınıflarımızı tek tek gezerek öğrencilerin Hedef LGS 2024 kapsamında bilgilendirilmesini sağlayıp, moral-motivasyon desteğinde bulundu...

Ekm

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine Psikolojik danışman Zafer Demir tarafından Verimli Ders Çalışma Teknikleri konusunda seminer verilmiştir.