Kas

Öğrencilerimizin yabancı dil derslerinde öğrendikleri bilgileri  (İngilizce, Arapça ) boş zamanlarında pekiştirmeleri amacıyla ´Dil Kafesi´ adı altında dil sınıfı oluşturulup, sınıfın bulunduğu koridora da ayrıca Arapça ve İngilizce yazılarla donatılmış mini kantin açılmıştır. Öğrencilerimizin dil konusunda özellikle pratik yapmaya teşvik edildiği çalışmadan dolayı emeği geçen tüm Arapça ve İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemize uyum sağlamakta güçlük çeken yabancı uyruklu öğrencilerimiz için okulumuzda uyum, aidiyet ve ders durumlarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucu hafta da 3 gün Türkçe eğitimi ve beraberinde rehberlik eğitimi verilmektedir.  Ayrıca sınıfımızda Suriye kökenli 6 kız ve 2 erkek öğrenci bulunmaktadır.

Kas

Hac ve Umre yapan öğrencilerin tecrübelerini anlattıkları çalışma Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde ders öğretmenleri tarafın işlenmeye başlandı.

Kas

Mevlid-i Nebi haftası çerçevesinde gerçekleştirilen Mevlid Kandili programımız dolayısıyla , okulumuz çevresinde dükkaları bulunan komşu esnafımıza ve Pursaklar halkına büyük-küçük demeden öğrencilerimiz aracılığıyla ikramlarda bulunuldu.